Cautare

578 de rezultate pentru "cristina sucu 21 01" (3.27 secunde)
Mai castigata a fost consilierul PSD Cristina Dumitrache, care l-a avut alaturi pe tatal ei, consilierul Ion Dumitrache. Dar nu pentru a o indruma in privinta hotararilor, ci pentru a-i procura o sticla cu apa, de pe masa prezidiului, cand tinerei i s-a facut sete.
Claudiu Pop, Ioan Mang, Bujor Chirila, Sorin Roman, Lia Pop, Florin Bogdan, Sonia Draghici, Cristina Duta, Teodor Fericeanu, Viorel Iuhas, Dorel Vesa, Ioan Romosan, Florian Pavel, Silviu Odobasian, Ioan Mintas, Felix Cozma, Doina Corb, Vasile Bara, George Doca, Craciun Buzlea, Alexandru Retegan si Mihai Bar".
Pentru sefia Comisiei de munca deputatii PNL vor trebui sa aleaga intre Paul Vicotr Dobre si Nini Sapunaru, iar la Comisia pentru egalitate de sanse postul de presedinte va fi disputat de Eugen Nicolaescu si Cristina Pocora.
Functia ocupata in prezent de Cristina Calangiu ar urma sa-i revina fostului director general Florin Petrescu, ce va fi secondat de Sorin Didu, in calitate de director medical.
Social-democratii constanteni mai sustin, pentru postul de director al Directiei Silvice pe Ion Bogdan, la Directia Judeteana de Munca si Protectie Sociala - pe Munteanu Valentina, la Casa Judeteana de Pensii - pe Cristina Samoila, la Oficiul Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie - pe George Visan (fost candidat fara succes pentru un post de deputat), la Autoritatea Judeteana de Plati Sociale - pe Mihaela Ristea.
La Directia Silvica propunerea PSD este Bogdan Ion, la Directia Judeteana de Munca si Protectie Sociala - Valentina Munteanu, la Casa Judeteana de Pensii - Cristina Samoila, la Biroul Judetean de Renta Viagera - Sanda Gabriela Radu, la Oficiul Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie - George Visan, la Capitania Zonala Constanta ramane acelasi sef, Alexandru Mezei, la fel ca si in cazul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al Judetului, unde sef este Viorel Costache, acesta castigand, de altfel, si un concurs pentru acest post.
Anchetatorii au surprins in actul de acuzare modalitatea prin care Aurel Bojenoiu, consilier local la acea vreme, a reusit sa faca rost, fara licitatia prevazuta de lege, de un teren apartinand municipalitatii, pentru firma SC TICSIM SRL, ai carei asociati sunt fiica si ginerele lui - sotii Elena Cristina si Stefan Razvan Tica.
111/P/2007 din 15.12.2008“, a precizat pentru Gazeta de Sud procurorul Cristina Scarlat, sefa Serviciului Teritorial Craiova al DNA.„O sa-i suspendam, sigur ca ii suspendam“Chestionat ieri de GdS in privinta suspendarii celor doi subalterni, primarul Antonie Solomon a declarat mai intai ca „cei doi nu sunt suspendati, intrucat asteptam o decizie a instantei care sa le stabileasca vinovatia“.
La dezbateri au luat parte Alexandru Petru Fratean, secretar de stat in Ministerul Muncii, Familiei si Solidaritatii Sociale, Cristina Iova, directoarea generala a Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane, prefectul de Dolj, Florin Stancu, si vicepresedintele consiliului judetean, Cristinel Iovan.
In acest sens, Dan Nica a facut referire la agenta Cristina Ana Tacea din Calafat, care a imobilizat un infractor periculos.
Titlul de politist al anului 2008 a fost acordat agentei de politie Ana Cristina Tacea, din cadrul Politiei Municipiului Calafat, care, pe 17 februarie 2009, a reusit sa-l prinda singura pe cel care jefuise o sala de jocuri din Calafat.
Reprezentanti din mass-media locale s-au reunit, la sfarsitul saptamanii trecute, la Paraul Rece, judetul Brasov, la un seminar organizat de Freedom House Romania, in cadrul proiectului "Initiativa pentru o Justitie Curata", si finantat de CEE Trust. Oficiile de gazda le-a facut Cristina Guseth, directoarea Freedom House Romania.
Lista intocmita de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta este formata din Rusescu Gigi Cristian, Mircea Daniel Andrei, Cadir Elvin, Maxim Dumitru Iulian, Vuap Enis, Calugaru Andrei Bogdan, Condulet Liviu Iulian, Cristian Cosmin, Dragut Marian, Ciolpan Paul Mihai, Iavn Marius, Tulai Ervin, Ivanov Alexandru, Cociu Daniel, Mantoc Alexandru Tiganus Razvan Viorel, Draghici Cornel Ionut, Trifanov Anatoli, Aldea Marian, Mihale Laurentiu Dan, Ciubotaru Marian Gabriel, Cojocaru Bogdan Lucian, Enache Ciprian, Radulescu Gheorghe Gabriel, Manea MIHAI Alexandru, Chisoiu Marian Adrian, Nazarovici Cristian, Ganut Romeo Georgian, Zorila Ion, Osman Edvin, Gherlan Cristina, Busuioc George, Gilca Florin Marius, Costea Gheorghe, Nituleac George Eduard, Scurtu Razvan.
Astazi (ieri - n.r.), managerul a intrunit comitetul director pentru a afla care este situatia reala a unitatii sanitare", a declarat purtatoarea de cuvant a SJU Slatina, Cristina Bontescu.
Georgeta Ionita si Cristina Malaele. Prin demisia lor, trebuiau sa fie prezenti delegatii la consiliu din partea partidelor respective. Cum nu au venit, eu nu recunosc aceasta sedinta.
Presedintele comisiei Ludovic Orban a precizat, inainte de inceperea sedintei, ca supozitia sa este "ca la aceste audieri se va prezenta presedintele ANRMAP" Cristina Traila.
Singura persoana audiata astazi de comisia parlamentara de ancheta a fost presedintele ANRMAP, Cristina Traila.
Cu ocazia rectificarii bugetului propriu, consilierii judeteni au acordat mai intai unitatii sanitare conduse de colega lor, Cristina Calangiu, suma de 1.000.000 de lei pentru reabilitarea Clinicii de Anestezie - Terapie Intensiva (ATI).
La sectiunea vedete TV gasim nume precum Daniela Crudu, Teo Trandafir, Cristina Topescu sau Horia Brenciu. Nu lipsesc nici mari sportivi din lista de prieteni a controversatului personaj.
Barbatul a fost prins in flagrant luand mita 14.000 de lei de la avocatul Cristina Iovitoiu, care anterior fusese jurist in cadrul Primariei Turceni.
google-analytics.com